top of page
INOTAY GYÖRGY

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

"Részvétet érezve az elesett iránt, az emberben a testvére iránti szeretet ébredezik; és önszeretetében szereti azt is, aki segítségre szorul, az esendo, gyönge emberi lényt. A részvét magában foglalja a megismerés és az azonosítás elemét. “Ismeritek a jövevény életét – mondja az Ószövetség –, mert ti is jövevények voltatok Egyiptomban… szeressétek a jövevényt!"

(Erich Fromm)

II

Az Ambrosia Haus a szó leghitelesebb értelmében szeretne Ház - Otthon lenni az emberért, aki gondozásra, gondoskodásra, gyógyulásra szorul. Házunkban a teljes élet lehetőségét kínáljuk úgy, hogy mindenkor értő figyelemmel tekintünk Lakóink szükségleteire. Éppúgy kínáljuk a hosszú, tartalmas nyugdíjas évek lehetőségét, mint a lábadozásra szánt hetek-hónapok gondoskodását, de szívesen és hozzáértéssel fogadjuk azokat is, akik demenciával küzdve, segítség nélkül már nehezen tájékozódnak a világban. Célunk, hogy olyan lakóközösség alakuljon, amely otthona lehet Lakónak és dolgozónak egyaránt – a hétköznapokban éppúgy, mint a közösen megült ünnepekben.

Ambrosia Haus

Hívjon minket bizalommal:

KREKA ZOLTÁN

SZAKMAI IGAZGATÓ

A jövo nincs teljesen hatalmunkban, viszont nem áll teljességgel hatalmunkon kívül.

(Epikurosz)

II

TASI RITA

ÁPOLÁS VEZETŐ

Az ápolás olyan alapvető értékeken nyugszik, mint az empátia, a mosoly, az alázat, a tisztelet, az önzetlenség, méltóság egy másik élet iránt.

(Ismeretlen szerzo)

II

bottom of page