top of page

Híreink

2021. 03. 19.

Partnerünk az otthonápolásban - a Swiss Clinic! 

 

Örömmel jelentjük be, hogy immár nemcsak ápolási szakembereinkre számíthatnak kedves ügyfeleink a nap 24 órájában. Szolgáltatásunk bővült: együttműködésben dolgozunk az ország egyik legnagyobb és legjobb magánorvosi szolgálatával, a Swiss Clinic-kel, amelynek szakemberei és vizsgálatai ügyfeleink otthonában is elérhetőek rajtunk keresztül.

Old and Young

A Vedox Care főtevékenysége a 24 órás (bentlakásos) otthonápolás, amelynek során egy gondozó vagy szakápoló páros váltja egymást két hetes turnusokban. Az otthonápolás során a legfőbb tevékenység az ápolt szakszerű ellátása. Ezen túlmenően azonban feladat az ügyfél környezetének és közérzetének rendben tartása: takarítás, mosás, vasalás, főzés, kamra-hűtő rendben tartása, friss levegő, mozgatás, séta, ügyintézés segítése.

A 24 órás otthonápoláson kívül igyekszünk segíteni az idős emberek életét: bevásárlással, nagytakarítással, folyamatos fertőtlenítéssel, online gyógytornásszal, dietetikussal vagy online szakorvosi tanácsadással is. - mondta el Bene Kata, a Vedox Care vezetője. - A célunk az, hogy családtagok legyünk az otthonápolásban, hogy azok, akik minket választanak, a nap minden percében biztonságban érezzék magukat.”

A Vedox Care azokra is gondolt, akiknek folyamatos vagy alkalmi orvosi vizsgálatokra, szakvéleményre, segítségre van szüksége, így talált egymásra a két cégcsoport. 

"A Swiss Medical háziorvosi ügyelete és sürgősségi betegellátása sok esetben otthonában tudja a beteget gyógyítani. Ebben a folyamatban a Vedox Care otthon ápolási szakembereire támaszkodunk. Hiszünk abban, hogy sok esetben a kórházi ellátás elkerülése fontos, amennyiben azt csak ápolási és egyszerűbb kezelés megoldhatatlansága miatt kérné a család. Az ügyfél válláról levesszük az ápolással kapcsolatos összes vesződséget, kedvezményes ápolási díjakért cserébe. - mondta Dr. Kirschner András, a Swiss Clinic tulajdonos-ügyvezetője. 

DSC_2824.jpg

Segítünk, ahol tudunk

vedoxcare_car.PNG

A felajánlás: 2020. 04. 17-én indult és a készlet erejéig tart.

Abban szeretnénk az Otthonápolást végző szervezetek segítségére lenni, hogy a kialakult nehéz napokban könnyebbé tehessük a közlekedésüket, áldozatos munkájukat, mellyel az idős, illetve beteg embereket gondozzák, ápolják.

 

A felajánlás nem örökre szól, mert erre nincs lehetőségünk, de azon vagyunk, hogy a lehető legtovább és a legmegfelelőbb helyeken szolgáljanak a járművek.

 

Új és modern autókról beszélünk, melyek minden költségét mi álljuk, így a biztosítást, szervizt, gumicserét, de még az autópályadíjakat is. A tankolás, szélvédőmosó, esetleges motorolaj a használó feladata.

Egyetlen igazi elvárásunk van, hogy a járművek ténylegesen az idős-, vagy beteggondozásban vegyenek részt, mert sokaknak van erre szüksége az idősotthonok telítettsége és a kórházak átalakítása miatt.

Fotók őrangyalaink életéből:

bottom of page