Híreink

2021. 03. 19.

Partnerünk az otthonápolásban - a Swiss Clinic! 

 

Örömmel jelentjük be, hogy immár nemcsak ápolási szakembereinkre számíthatnak kedves ügyfeleink a nap 24 órájában. Szolgáltatásunk bővült: együttműködésben dolgozunk az ország egyik legnagyobb és legjobb magánorvosi szolgálatával, a Swiss Clinic-kel, amelynek szakemberei és vizsgálatai ügyfeleink otthonában is elérhetőek rajtunk keresztül.

Old and Young

A Vedox Care főtevékenysége a 24 órás (bentlakásos) otthonápolás, amelynek során egy gondozó vagy szakápoló páros váltja egymást két hetes turnusokban. Az otthonápolás során a legfőbb tevékenység az ápolt szakszerű ellátása. Ezen túlmenően azonban feladat az ügyfél környezetének és közérzetének rendben tartása: takarítás, mosás, vasalás, főzés, kamra-hűtő rendben tartása, friss levegő, mozgatás, séta, ügyintézés segítése.

A 24 órás otthonápoláson kívül igyekszünk segíteni az idős emberek életét: bevásárlással, nagytakarítással, folyamatos fertőtlenítéssel, online gyógytornásszal, dietetikussal vagy online szakorvosi tanácsadással is. - mondta el Bene Kata, a Vedox Care vezetője. - A célunk az, hogy családtagok legyünk az otthonápolásban, hogy azok, akik minket választanak, a nap minden percében biztonságban érezzék magukat.”

A Vedox Care azokra is gondolt, akiknek folyamatos vagy alkalmi orvosi vizsgálatokra, szakvéleményre, segítségre van szüksége, így talált egymásra a két cégcsoport. 

"A Swiss Medical háziorvosi ügyelete és sürgősségi betegellátása sok esetben otthonában tudja a beteget gyógyítani. Ebben a folyamatban a Vedox Care otthon ápolási szakembereire támaszkodunk. Hiszünk abban, hogy sok esetben a kórházi ellátás elkerülése fontos, amennyiben azt csak ápolási és egyszerűbb kezelés megoldhatatlansága miatt kérné a család. Az ügyfél válláról levesszük az ápolással kapcsolatos összes vesződséget, kedvezményes ápolási díjakért cserébe. - mondta Dr. Kirschner András, a Swiss Clinic tulajdonos-ügyvezetője. 

DSC_2824.jpg

Fotók őrangyalaink életéből: